Arrangera ditt nästa möte hos Malmö Redhawks

Vill du kombinera ditt nästa möte med en fartfylld hockeyupplevelse? Då har vi på Malmö Redhawks lösningen för dig. I Malmö Arena finns alla möjligheter för att skapa inspirerande möten med god mat, förstklassig service och maxad underhållning.

Stormöten, konferenser och seminarium. Den intensiva arbetshösten pågår för fullt, där den ena sammankomsten avlöser den andra. Du slussas mellan mötesrum och konferenssalar där interiören ofta är densamma. Det blir lätt oinspirerat och tanken kanske slår dig om det verkligen måste vara så?

Svaret är nej! Alla sammanträden måste inte arrangeras i samma gamla trista lokaler. Flytta dem utanför kontorshuset och håll dem på en mer inspirerande och överraskande plats – som Malmö Arena.

Nyttja alla utrymmen under matchdagar

Vi på Malmö Redhawks styr över Malmö Arena under alla våra matchdagar. Under ungefär 30 dagar om året har vi arenan till vårt fulla förfogande, från tidig morgon till sen kväll. För dig som företag finns det då möjlighet att utnyttja arenans fantastiska utrymmen och dessutom njuta av hockey av hög klass.

New call-to-action

Loger för det mindre sällskapet

Några av de mest uppskattade ytorna är logerna, exklusiva rum på arenans tredje och femte plan. Alla loger är utrustade med pentry, toalett, konferensmöbler och har självklart också en förstklassig utsikt över arenarummet och hockeyrinken. Beroende på storlek ryms här 15 - 34 personer och i rummen finns all teknik du behöver för att till exempel arrangera ett möte, hålla en presentation eller genomföra en workshop.

Arrangera heldagsmöte i logen

I logerna kan du enkelt spendera en hel dag. Kom redan på morgonen och börja dagen med en härlig frukostbuffé i Percys Restaurang innan du tar dig upp till logen för att sparka i gång dagens möte. Lagom tills klockan slår tolv bjuds det på lunch i Percys restaurang och under eftermiddagen serveras fika direkt i logen.

När dagens möte är slut går det bra att njuta välförtjänt dryck i baren utanför innan det är tid för middag. Beroende på önskemål serveras middagen antingen i Percys Restaurang eller direkt i logen. När middagen är intagen och alla är mätta är det dags att dra upp skjutfönstren och rikta blinken mot rinken. Då är det nämligen hög tid för nedsläpp och kvällens hockeydrabbning.

Lounge 4 perfekt för större grupper

En loge är ett perfekt alternativ för en mindre grupp, men om sällskapet är större är Lounge 4 ett bättre val. Lounge 4 ligger på södra kortsidan och är arenans allra nyaste utrymme som stod färdigt år 2018. Den lyxiga och moderna ytan med en exklusiv bar är möblerad med fåtöljer, soffgrupper och bord och har plats för 160 gäster.

Som företag kan du välja att hyra hela Lounge 4 eller delar av den. Lokalen fungerar bra för möten, men passar allra bäst för mingel och workshops. Inne i Lounge 4 serveras självklart mat och här går det att beställa alltifrån räkmackor och charkbrickor till utvalda varmrätter. Som gäst i Lounge 4 har du en suverän utsikt över rinken och avnjuter hockey från första parkett. Skulle du bli törstig under matchens gång är det bara att beställa mer dryck i baren som har öppet ända fram till matchens slutsignal.

Tillsammans hittar vi en lösning

Vi på Malmö Redhawks älskar vår arena och vill hjälpa er till att skapa den härliga stämningen som uppstår när kollegor, vänner och samarbetspartners möts under nya, inspirerande former.

Har du en idé om ett event eller ett möte du skulle vilja genomföra? Bolla din idé och planera ert nästa möte tillsammans med någon av våra kunniga säljare redan idag!

Kontakta någon av våra säljare här!

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Han sköter alla samhällsengagemang – möt Carl Söderling

Malmö Redhawks är en av få SHL-klubbar som har en heltidsanställd som jobbar enbart med...

”Allt fler vill vara med och göra skillnad!”

Malmö Redhawks styrelseordförande Mats Larsson gästade nyligen vår partner Navigators intervjuserie...

”Fokuset är inte att utbilda NHL-proffs”

457 stycken, så många barn är en del av Malmö Redhawks barn och ungdomsverksamhet. Redhawks är en...