Ett affärsnätverk för dig som vill förena nytta med nöje i Malmö

Svensk Cater har varit med och stöttat Redhawks ända sedan 1992, när de gick in som medlemmar i den gamla supporterklubben. Vi fick en pratstund med Jerry Blomberg, grossistchef och hängiven Malmö Redhawks-supporter, om hans erfarenheter från affärsnätverket och hur julskinka blev årets julklapp 2020.

Hur kommer det sig att Svensk Cater blev partners till Redhawks?

Mitt stora hockeyintresse gjorde att vi gick med i supporterklubben 1992. Vi hade mycket nytta av nätverket redan då, men när Malmö Arena sedan byggdes satsade vi på ett större paket och blev partners. Det har varit en rolig resa att få följa med på!

Vad är det bästa med att vara partner?

Atmosfären i nätverket och klubben! Alla som arbetar på Malmö Arena och i Redhawks är så engagerade och duktiga. De får alla att trivas! I nätverket är det en väldigt familjär stämning, både mellan trogna och nya medlemmar. Det är också roligt att få bidra till att det finns en SHL-klubb i Malmö.

Vilken nytta har du och Svensk Cater haft av partnerskapet?

Det är viktigt att synas i rätt kanaler och Malmö Arena och Redhawks är en bra plattform för oss. Vi har fått mycket exponering. Dessutom har vi lärt känna många andra i nätverket och det är en stark sammanhållning mellan medlemmarna. Vi gör affärer med varandra när vi har möjlighet. Det är en stor blandning av företag från många olika branscher, vilket kan öppna dörrar för nya samarbeten. Malmö Arena och Malmö Arena hotell är en stor och viktig kund till oss vilket gör att partnerskapet till Redhawks känns ännu starkare. Avslutningsvis är aktiviteterna väldigt trevliga. Just nu erbjuds det padel och golf, och det är ett bra sätt att lära känna de andra nätverksmedlemmarna.

New call-to-action

Har du något särskilt minne som du vill dela med dig av?

Ja, ett från i vintras. Eftersom i stort sett alla julbord på restaurangerna blev avbokade hade vi drygt fem ton julskinka som var förbokade i lager. När det var ett par veckor kvar till julafton hade vi ett ton kvar som höll på att bli svinn. Vi hörde av oss till Redhawks som snabbt skickade ut en förfrågan till alla nätverksmedlemmar om att hjälpa oss genom att köpa julskinka i julklapp till personalen. På tre dagar sålde vi 700 kg. Vi är så otroligt tacksamma för att våra vänner i nätverket ställde upp. Stort tack!

Har du några tips till andra företag som funderar på att bli partner? Vad ska man tänka på?

Jag tror på kontinuitet. Ett längre sponsorskap ger större resultat. Det är ju så att man måste lära känna folk ordentligt för att vilja göra affärer med dem. Ha tålamod, bygg relationer och ett förtroende. Sedan är det ju alltid ett plus om man gillar ishockey och håller på Redhawks!

Läs mer om att bli partner till Malmö Redhawks

Om Svensk Cater
svensk_cater

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har företaget 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland. Det starka lokala engagemanget är Svensk Caters signum och de erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter.

 

Läs mer om hur partnerskap kan hjälpa dig göra bättre affärer

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Nätverk i Malmö - en av fördelarna med att bli partner till en idrottsklubb

Malmö Redhawks bygger sitt partnerskap på de fyra pelarna i SURE-modellen: samhällsengagemang,...

Arecos vd: ”Jag tar ofta med mig kunder till Redhawks företagsevent på Malmö Arena”

I år firar Areco 10 år som huvudpartner till Malmö Redhawks. Vi träffade vd:n Peter Areskog och...

Hälsosam Ungdom - ett sätt för våra partners att bidra till en bättre värld

Det pratas mycket om att ungdomar idag rör sig allt mindre. De blir sittande framför datorn eller...