Håll ditt nästa företagsevent hos Malmö Redhawks

I Europas finaste hockeyarena är eventmöjligheterna nästintill oändliga. Konferens, mässa eller storslagen fest? Oavsett vad ditt företag har för eventplaner kan ni genomföra dem på Malmö Arena tillsammans med oss på Malmö Redhawks.

Pandemin börjar närma sig sitt slut och i takt med att restriktionerna lättar, ökar efterfrågan på event. Efter otaliga Teamsmöten, digitala konferenser och AW:s på Zoom längtar vi efter att umgås med våra kollegor på riktigt. När det kommer till företagsevent är det mycket som ska falla på plats. Maten ska smaka bra, programmet ska vara intressant och framför allt så ska lokalen leva upp till alla förväntningar. 

På Malmö Arena finns alla komponenter som behövs för att arrangera ett riktigt lyckat företagsevent. I den stora hockeyarenan finns flera flexibla lokaler som rymmer alltifrån 15 till 200 personer.

Möte och konferens i logerna

I arenan finns totalt 72 loger som alla har olika storlekar och möjligheter. Den minst rymmer 15 personer medan den allra största har plats för hela 120 gäster. Logerna är perfekta platser för att bedriva till exempel styrelsemöten eller mindre konferenser. För den som önskar mat i logen går det självklart också att ordna. Våra kockar kan servera alltifrån enklare räksmörgåsar till tvårättersmiddagar. Från logerna har du dessutom perfekt utsikt ut över arenan, så när pucken släpps är det bara att kliva ut på balkongen och följa den intensiva matchen.

Fest och middag i Palissad

I vår arena hittas även restaurang Palissad. En 1 280 kvadratmeter stor festsal med plats för hela 200 sittande gäster. Här kan vi duka upp till rejäl middag med vita dukar och levande ljus. Önskar du underhållning i form av exempel en komiker eller en livepodd, finns här optimala möjligheter med scen och ljudanläggning. Naturligtvis finns här också resurser för digitala presentationer och filmvisningar. Som abonnent får du en egen ingång från Arenagatan och dessutom läktarplatser i direkt anslutning till salen, så du enkelt kan ta dig ut i arenan och njuta av hockey i världsklass.

New call-to-action

Mässa och mingel i Lounge 4

Malmö Arena är full med mingelytor och önskar du arrangera en mässa eller ett företagsmingel finns här alla förutsättningar. I vår häftiga Lounge 4 kan du samla dina gäster och mingla i en avslappnad miljö samtidigt som ni blickar ut över arenan. Naturligtvis kan vi här också ordna med mat och tilltugg som passar tillställningen. Förutom Lounge 4, finns också stora utställningsytor i vår foajé, perfekta för till exempel leverantörsmässor eller produktlanseringar.

Övernattning på Malmö Arena Hotel

Vill du att ditt företagsevent ska sträcka sig över flera dagar? Inga problem. Vi har ett nära samarbete med Malmö Arena Hotel och kan hjälpa dig att ta fram skräddarsydda hotellpaket. Härifrån har ni gångavstånd till arenan ch önskar ni uppleva mer av Malmö (eller varför inte Köpenhamn?) avgår tågen bara ett stenkast bort.

Service i världsklass

Oavsett vad du väljer att arrangera för typ av företagsevent tillsammans med oss på Malmö Redhawks kan du räkna med service i världsklass. All vår personal, både i föreningen och på arenan, kommer alltid att sätta dig och ditt företags behov i centrum. Ingen idé är för galen och ingen utmaning är för svår. Tillsammans möter vi dina önskningar och skapar skräddarsydda lösningar som passar. Allt för du ska få ett så minnesvärt och bra event som möjligt.

Vill du veta mer om vilka eventlösningar vi på Malmö Redhawks kan erbjuda ditt företag?

Kontakta Måns Jeppsson, Säljkoordinator
mans.jeppsson@malmoredhawks.com

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

”Att spendera tid på Malmö Arena är fantastiskt”

Även om det är många företag som har loger hos Malmö Redhawks så är det ett fåtal som använder dem...

Redhawks hjälpte Beijer skapa succéevent – flera gånger om

Det som från början var tänkt som en mindre träff för kunder och leverantörer växte snabbt till ett...

Hockey med plats för alla

Hockey är för alla och för Malmö Redhawks är det viktigt att alla som vill får möjlighet att se...