Önskningar går i uppfyllelse under Hockeyns Dag

Den 5 mars är det äntligen dags för Hockeys Dag. Malmö Redhawks årliga gratismatch som arrangeras i förmån för välgörenhet. I år stöttas organisationen Min Stora Dag som arbetar med att uppfylla sjuka barns önskningar.

Sedan ett flertal år tillbaka har Malmö Redhawks arrangerat Hockeys Dag, en årlig hockeyfest med fri entré på Malmö Arena. I år hålls eventet den 5 mars i samband med Malmö Redhawks SHL-match mot Örebro Hockey. Precis som tidigare är evenemangets huvudsyfte är stötta och lyfta en utvald välgörenhetsorganisation.

Uppfyller önskningar

Årets välgörenhetsorganisation är Min Stora Dag som arbetar med att uppfylla önskningar och ge glädjefyllda upplevelser till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En betydelsefull verksamhet som Malmö Redhawks känner starkt för.

”Min Stora Dag är en viktig organisation eftersom de når ut till många barn med många olika typer av sjukdomar. Det känns fint att få hjälpa barnen i sin kamp och ge dem ett gott minne som skänker glädje och styrka”, säger Carl Söderling, ansvarig för Hockeyns Dag.

I samband matchen kommer en mängd olika händelser att äga rum. Min Stora Dag har tillsammans med Malmö Redhawks utformat eventet och under dagen kommer flera av barnen som är knutna till organisationen vara med och få sina önskningar uppfyllda.

New call-to-action

Fullsatt arena

Hockeyns Dag är alltid ett uppskattat arrangemang och förhoppningen är att alla läktarplatser ska vara fulla lagom till matchstart. Biljetterna till eventet släpps under våren och kommer gå att beställa på Malmö Redhawks webbplats för det tacksamma priset noll kronor.

”De som har funderat på att gå på hockey men aldrig gjort det, borde verkligen komma på Hockeys Dag. Hockey är en väldigt rolig livesport och det är här eventet är en stor folkfest med rejält tryck i arenan”, säger Carl.

Möjligt tack vare partners

Hockeyns Dag är möjlig att genomföra tack vare Malmö Redhawks partnerföretag som är med och sponsrar eventet. Totalt rör det sig om ungefär 100 företag samt två större huvudsponsorer som tillsammans gör dagen möjlig med hjälp ekonomisk stöttning.

”Alla partners till Hockeyns dag får självklart exponering i våra kanaler, men det brukar inte vara huvudanledningen till varför så många företag väljer att delta. För de allra flesta handlar det om att bidra till en god sak och vara en del av något större”, säger Carl.

Är du eller ditt företag intresserade av att vara en del av Hockeyns Dag?

Prata med någon av Malmö Redhawks säljare så berättar de mer. Kontaktuppgifter hittar du här!

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Tre röster om Hockeyns Dag – därför borde ni engagera er

Den 7 januari är det återigen dags för Hockeyns Dag, Malmö Redhawks årliga event där regionens...

Malmö Redhawks samhällsengagemang sticker ut i SHL

Malmö Redhawks är en av de SHL-klubbar som har mest fokus på samhällsengagemang. Genom olika...

”Fokuset är inte att utbilda NHL-proffs”

457 stycken, så många barn är en del av Malmö Redhawks barn och ungdomsverksamhet. Redhawks är en...