”Att spendera tid på Malmö Arena är fantastiskt”

Även om det är många företag som har loger hos Malmö Redhawks så är det ett fåtal som använder dem så mycket som RSA, som vid varje hemmamatch har fullt hus i sin loge. Vd Stefan Rosengren berättar hur företaget använder Malmö Arena som sin självklara mötesplats.

RSA-gruppen specialiserar sig på el- och data, säkerhet, vvs, ventilation och solceller och har drygt 250 anställda. Företaget bildades i Malmö 2008 och har ända sedan starten haft en stark koppling till den skånska idrottsvärlden. Företagets vd och grundare Stefan Rosengren har själv alltid varit aktiv inom idrotten, och för honom föll det sig naturligt att låta företaget engagera sig i föreningslivet.

Stjärnpartner till Malmö Redhawks

Idag stöttar RSA fem olika elitsatsande idrottsklubbar runtom i Skåne. Det största partnerskapet finns hos Malmö Redhawks, där bolaget under nuvarande säsong agerar stjärnpartner. Stefan berättar att partnerskapet har två stora fördelar. Dels att få att vara med och bidra till ungdomars hälsa, dels att kunna använda Malmö Arena som mötesplats.

”Jag är uppvuxen inom idrotten och vet hur mycket det innebär för en klubb att företag är med och stöttar. För oss på RSA känns det särskilt viktigt att göra en insats för de unga utövarna och ge dem en aktiv och meningsfull fritid”, säger Stefan Rosengren, vd och grundare på RSA.

Har en egen loge

I Malmö Arena har RSA en egen loge med plats för ungefär 18 personer. Logen har tillhört RSA ända sedan arenan invigdes 2008 och används flitigt. Framför allt hålls det möten och event här, något som uppskattas av kunder och samarbetspartners.

”Att få komma till logen är väldigt omtyckt, och även om arenan har funnits ett tag är det fortfarande många i Malmö som aldrig har varit där. Det känns bra att få visa upp arenan och de fantastiska mötesmöjligheterna som finns där”, fortsätter Stefan.

New call-to-action

Medarbetarna uppskattar logen

Även om logen främst används för kundmöten får självklart även företagets medarbetare möjlighet att nyttja utrymmet. Under de matchdagar som inga kundmöten är inbokade, går alltid en förfrågan ut till alla anställda. Intresset brukar vara stort, och ibland när många vill gå på match ordnar RSA extrabiljetter.

”Min personal tycker att det är trevligt att få gå på match och det är en jättefin förmån att kunna nyttja lokalerna på det viset. De får en chans att umgås på ett lättsamt sätt."

Nyttjar flera utrymmen i arenan

Logen är inte den enda lokalen som RSA nyttjar på Malmö Arena. Restaurang Percys och Lounge 4 är också utrymmen som bolaget använder vid både större och mindre sammankomster. Även lokaler och rum i Malmö Arena Hotel, som bara ligger ett stenkast från arenan, används vid större tillställningar med långväga gäster.

”För oss som företag är arenan och hotellet en komplett anläggning för både små och stora träffar. Lokalerna är väldigt flexibla och beroende på vad för typ av möte vi ska ha kan vi hitta en lösning som fungerar. Det är verkligen en lättsam och trevlig plats att träffas på.”

RSA-lounge4

Stefan lyfter även RSA använder många av Malmö Arenas olika utrymmen som bland annat Lounge 4, där företaget nyligen hade ett större event i samband med Malmö Redhawks hemmamatch mot Färjestad BK.

God service

Stefan lyfter även fram den goda servicen på området som en av de allra största fördelarna. För honom och hans organisation är det alltid enkelt att få hjälp och personalen kan med kort varsel förbereda både mindre möten och större konferenser. En förmån som verkligen uppskattas. 

”Servicen är väldigt bra och vi är alltid jättenöjda. Vi har en god relation med vår kontaktperson för logen och allt går snabbt och smidigt. Att spendera tid på Malmö Arena är fantastiskt.”

Vill ditt företag också nyttja Malmö Arenas lokaler för möten och events?
Kontakta Malmö Redhawks säljare redan idag!

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Ett unikt samarbete för besökarnas bästa

Malmö Redhawks, Malmö Arena och Malmö Arena Hotel. Tillsammans bildar de en stark treenighet som...

Malmö Redhawks drivande i det nya hockeyhögstadiet

I augusti öppnas dörrarna till Malmös nya hockeyhögstadium. Malmö Idrottsgrundskola, har med hjälp...

Redhawks nya huvudpartners vill sätta Hyllie på kartan

Hockeysäsongen har äntligen startat och Malmö Redhawks inleder den med flera nya partnerföretag....