Redhawks nya huvudpartners vill sätta Hyllie på kartan

Hockeysäsongen har äntligen startat och Malmö Redhawks inleder den med flera nya partnerföretag. Som nya huvudpartners hittar vi bland annat Malmö Arena och Malmö Arena Hotel. Läs om bakgrunden till partnerskapen och hur bolagen arbetar tillsammans för att utveckla stadsdelen Hyllie.

Äntligen har hockeysäsongen dragit i gång och kampen om SM-guldet har precis börjat. Förutom ett gäng nyförvärv, har Malmö Redhawks även adderat flera nya partners lagom till den nya säsongen. Som nya huvudpartners hittar vi bland annat Malmö Arena och Malmö Arena Hotel.

Klockrent partnerskap

”Vi försöker alltid att hitta partners som delar vår vision och när det kommer till årets huvudpartners känns det verkligen som att vi har hittat rätt. Malmö Arena och Malmö Arena Hotel är två verksamheter som vi har ett dagligt samarbete vilket gör att de partnerskapen känns klockrena”, säger Marcus Larsson, kommersiell chef på Malmö Redhawks.

New call-to-action

Utvidgar tidigare samarbete

Malmö Arena och Malmö Arena Hotel har under många år varit partners till Redhawks men denna säsong blir första gången de båda agerar huvudpartners under samlingsnamnet For Every Occasion. Partnerskapet faller sig naturligt eftersom de två bolagen dagligen arbetar med klubben på olika sätt.

”Våra tre verksamheter möts varje vecka i olika formationer och vi hänger ihop på många sätt. Vi försöker hela tiden att utveckla vårt samarbete och arbeta för att göra Hyllie till en attraktiv mötesplats. Därför känns det bra att vi nu tar klivet upp som huvudpartners”, säger Karin Mårtensson, vd för Malmö Arena.

Attraktiv mötesplats

De två bolagen inklusive Malmö Redhawks, styr sina verksamheter från Hyllie och deras kontor ligger bara en stenkast ifrån varandra. Att klubben har huvudpartners på så nära avstånd är ovanligt och Karin Mårtensson tror att närheten inte bara är positiv för klubben utan även för Hyllie som stadsdel.

”Det finns en stor samhörighet mellan alla bolag här ute och vi jobbar för att göra Hyllie till en så attraktiv mötesplats som möjligt. Vi driver Percys anda vidare och bygger en lokal styrka som verkligen sätter Hyllie på kartan. Genom partnerskapet med Redhawks blir den visionen ännu tydligare och vi alla får mer möjligheter att växa, säger Karin.

Många kulturer möts

Linda Persson, vd på Malmö Arena Hotel, är inne på samma spår och tycker även hon att partnerskapet hjälper till att utveckla Hyllie som mötesplats. Hon lyfter bland annat fram de många arbetstillfällena som verksamheterna tillsammans skapar och berättar om hotellets internationella arbetsstyrka. 

"Vi är en mångkulturell arbetsplats och totalt pratar våra medarbetarare 30–40 olika språk. Jag tycker det speglar Malmö som stad och visar att Hyllie är en mötesplats för alla oavsett bakgrund", säger Linda. 

Mer nyfiken på hur Malmö Redhawks samarbetar med Malmö Arena och Malmö Arena Hotel?
Läs hela berättelsen här.

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Se när Malmö Arena går från konsert till hockey – på 10 timmar

Tio timmar. Så långt tid tar det att förvandla Malmö Arena från en glittrande konsertarena till en...

Ett unikt samarbete för besökarnas bästa

Malmö Redhawks, Malmö Arena och Malmö Arena Hotel. Tillsammans bildar de en stark treenighet som...

Så viktig är arenan för hockeyn

En tydlig gemensam nämnare för Sveriges bästa ishockeylag är att samtliga har en riktigt bra arena....