Emil Sylvegård: ”Jag känner en stor gemenskap med våra partners”

Att Malmö Redhawks har ett nära samarbete med sina partners är något som märks även hos spelarna. Emil Sylvegård har varit en del av klubben i många år och han är mycket positivt inställd till klubbens partnersamarbeten.

Jag har varit runt i flera andra klubbar och jag har aldrig haft ett så bra samarbete med partners som jag har här. Malmö Redhawks gör ett riktigt bra jobb och man känner en stor gemenskap, att vi jobbar tillsammans och vill åt samma håll”, säger Emil Sylvegård, spelare i Malmö Redhawks..

Gemensamma event

Emil berättar att han har en nära kontakt med många av klubbens partners. Spelare och partners träffas flera gånger om året för att delta i olika event. Bland annat åker hela laget tillsammans med klubbens näverkspartners på en gemensam resa med roliga aktiviteter. Varje vår arrangeras också en traditionsenlig golftävling där spelare och partner tävlar tillsammans.

Emil tycker att Malmö Redhawks gör helt rätt som arrangerar kombinerade event för spelare och partners. Att ha en nära relation med de företag som stöttar klubben är något Emil ser som avgörande för att kunna prestera bra.

”Att ha en bra relation med våra partners tycker jag personligen är jätteviktigt. Eftersom jag träffar dem ofta får jag en bra förståelse för hur de arbetar och även för hur de är som personer. Det skapar ett annat typ av stöd som gör att både företag och människa kan växa.”

New call-to-action

Gedigen karriär

Emil Sylvegård har en lång och gedigen hockeykarriär bakom sig. Efter framgångsrika ungdomsår i Malmö Redhawks valde han att pröva vingarna på andra sidan Atlanten, i den kanadensiska juniorligan QMJHL med Voltigeurs de Drummondville. Efter två säsonger i Kanada kom Emil tillbaka till Sverige för spel i Oskarshamn och sedermera också Luleå, Asplöven och Linköping, innan han till slut återvände till Malmö Redhawks.

Genom åren har klubbarnas sätt att samarbeta med partner och sponsorer förändrats. Emil märker en tydlig skillnad på hur klubbar arbetar med partners idag, jämfört med när han började sin karriär.

”Det blir bara mer och mer samarbeten med partners. Vi spelare träffar dem inte bara när det är match utan vi har också andra roliga event tillsammans. Jag tror att det är viktigt att partners får lära känna personen bakom spelaren, det gör att de får en starkare relation till klubben.”

Positiva fördelar

Emil ser bara positiva fördelar med samarbetena och hoppas att fler SHL-klubbar inspireras av Malmö Redhawks unika partnermodell. Han menar att alla, såväl företag som spelare, har mycket att vinna på att mötas och att det bidrar till en öppnare och mer levande klubbkultur.

Funderar du på att bli partner till Malmö Redhawks?
Läs mer om vårt partnererbjudande!

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Carl Persson: ”Sjukhusbesöken ger mig ett annat perspektiv på livet”

Att delta i olika samhällsengagemang är en del av en Redhawksspelares vardag och laget gör...

”Arenan var katalysatorn för allt”

Från lerig åkermark till blomstrande stadsdel. På mindre än 15 år har Hyllie förvandlats till en av...

Så mäts partnerskapen i SHL

SHL är den svenska sportliga med mest mediabevakning och under varje säsong syns hundratals...