Ford Hedin Bil: ”Malmö Redhawks är den ultimata plattformen för att synas och utöka sitt kontaktnät”

I november klev Ford Hedin Bil in som ny huvudpartner till Malmö Redhawks. Bilaktören, som nyligen etablerade sig i Skåne, ser klubben som den ultimata plattformen för att synas och utöka sitt kontaktnät. Platschef Kenny Jerlström berättar mer om partnerskapets fördelar.

Ford Hedin Bil är en välkänd bilaktör i Sverige som under våren expanderade sin verksamhet till Skåne. I och med expansionen öppnade Ford Hedin Bil en ny anläggning på Jägersro i Malmö, och sedan den 1 juni har Malmöborna kunnat handla såväl personbilar som transportbilar hos bilaktören.

Vill etablera sig på marknaden

Kenny Jerlström är platschef på den nya anläggningen i Malmö och berättar att Ford Hedin Bil snabbt ville hitta ett sätt att etablera sig på den skånska marknaden. Valet och lösningen blev ett partnerskap med Malmö Redhawks där Ford Hedin Bil gick in som både huvudpartner och officiell bilpartner under november 2022. 

”Jag tror inte att det finns någon bättre plattform att synas på än hos Malmö Redhawks. Det är viktigt för oss att samarbeta med en klubb som precis som vi vill bidra till att barn och unga får en så bra framtid som möjligt. Dessutom kan vi genom klubben knyta nya kontakter som på sikt kommer att generera fler nöjda kunder”, säger Kenny.

Ford-hedin-bil-matchvard-malmo-redhawks

Den 28 november agerade Ford Hedin Bil matchvärd under Malmö Redhawks hemmamatch mot HV71. På bilden syns platschef Kenny Jerlström tillsammans med klubbens lagkapten Fredrik Händemark.

Partnerskap och matchvärdskap som ger ringar på vattnet

Trots att samarbetet endast pågått i några få månader har företaget och klubben redan hunnit genomföra flera aktiviteter tillsammans. Den 28 november agerade till exempel Ford Hedin Bil matchvärd under Malmö Redhawks hemmamatch mot HV71.

Under matchdagen syntes Ford Hedin Bils varumärke överallt i och runt arenan med allt i från flaggor och rollups i foajén till filmer på mediakuben. Dessutom kunde företaget i samband med matchen visa upp flera av sina bilar både på och utanför isen

”När publiken köade utanför arenan innan matchen rullade vi in med några bilar och då var det många som kom fram och pratade. Vi hade också bilar i foajén tillsammans med en tävling vilket skapade en hel del nyfikenhet. Över lag var det en mycket lyckad dag” 

Det är inte bara under matcherna som Kenny märker av effekterna av partnerskapet med Malmö Redhawks. Även på anläggningen på Jägersro kommer klubben ofta på tal. 

”Jag har hört flera personer prata om Malmö Redhawks när de har besökt vår bilhall. De har sett att vi är partners till klubben och vill veta mer om oss och våra bilar”, fortsätter Kenny.

New call-to-action

Personalen är också positiv

Hittills är Kenny mycket nöjd med partnerskapet och ser bara möjligheter framåt. Även hans anställda är positiva till partnerskapet och flera av dem har redan hunnit besöka Malmö Arena för att se klubben spela.

”Det är ingen hemlighet att Malmö Arena är en av de finaste hockeyarenorna i hela Europa. Det är en otrolig anläggning och de som besöker den för första gången tycker att det är en fantastiskt trevlig upplevelse. Vår personal uppskattar att kunna ta med kunder på matcherna och det är ingen som varit besviken efter ett besök”

Fler aktiviteter väntar under våren

Under våren planerar Ford Hedin Bil för fler aktiviteter tillsammans med Malmö Redhawks och ett av de större evenemangen kommer att ske i samband med däckbytesäsongen. Företaget kommer då att bjuda in spelare till sin anläggning för mingel och aktiviteter med kunderna.

”Jag personligen vill engagera mig så mycket som jag kan i partnerskapet eftersom jag ser vilka positiva effekter det ger. Klubben ger oss mycket stöttning och de är superduktiga på att utveckla vårt partnerskap. Jag ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans, avslutar Kenny. 

Är ditt företag intresserad av bli partner till Malmö Redhawks?

Kontakta säljavdelningen här!

* I den översta bilden i artikeln syns från väster: Mats Lindahl, Malmö Redhawks, Kenny Jerlström, platschef Ford Hedin Bil Malmö, Christian Zimmerman, Regionchef Ford Södra. Patrik Sylvegård, Malmö Redhawks.

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Så arbetar du framgångsrikt med hållbarhet och sponsring

Vad är hemligheten bakom Eleda Groups och Akeas framgångsrika hållbarhets- och sponsringsarbete? I...

Carl Persson: ”Sjukhusbesöken ger mig ett annat perspektiv på livet”

Att delta i olika samhällsengagemang är en del av en Redhawksspelares vardag och laget gör...

Arrangera ditt nästa möte hos Malmö Redhawks

Vill du kombinera ditt nästa möte med en fartfylld hockeyupplevelse? Då har vi på Malmö Redhawks...