VIP-erbjudande – upplev hockey från våra bästa platser

Har du alltid drömt om att få uppleva hockey från Malmö Arenas bästa platser? Nu har du chansen! Under våren har vi på Malmö Redhawks ett VIP-erbjudande som ger dig tillgång till arenans bästa platser och en tvårättersmiddag för endast 795 kronor. Läs vidare och hör vår säljare Måns Jeppsson berätta mer.

Att uppleva hockey från en logeplats är något speciellt och att uppleva Malmö Redhawks matcher härifrån är vanligtvis något som är företagsexklusivt, men under våren får alla chansen att uppleva hockey från Malmö Arenas allra bästa platser. Här sitter du och ditt sällskap enskilt i en exklusiv yta på arenans logeplan. Ni väljer själv ifall ni vill titta på matchen från logens barplatser eller från sittplatserna utanför. 

Just nu kan du ta del av vårt VIP-erbjudande som ger dig arenans bästa platser och tvårättersmiddag för endast 795 kronor. Läs mer och boka här!

”Detta erbjudande är en unik möjlighet för privatpersoner att få uppleva hockey på det exklusiva sätt som oftast bara erbjuds till företag och partners. Vi vill därför gärna ge privatpersoner möjligheten att lyxa till det lite extra och uppleva hockeymatcher från dessa platser, säger Måns Jeppsson, säljare på Malmö Redhawks.

Loge eller Lounge 4 

Du väljer själv om du och ditt sällskap vill njuta av matchen från en helt egen loge (15 personer) eller från Lounge4. Lounge4 är Malmö Arenas stora mingelyta där du kan njuta av matchen från ett loungerum med soffgrupper och egen bar.

”Lounge4 är en perfekt plats för den som kanske inte är så hockeyintresserad, men ändå vill uppleva bland det bästa Malmö Redhawks och Malmö Arena har att erbjuda. Lounge4 fungerar egentligen som vilken bar eller restaurang som helst, bara det att underhållningen i stället är live-hockey som man ser genom de gigantiska panorama-öppningarna från loungen”, berättar Måns. 

lounge4-vip

I Lounge4 kan du njuta av matchen från bekväma fotöljer och soffor.

Tvårättersmiddag i Percys restaurang

Till erbjudandet, oavsett om det nyttjas i en loge eller i Lounge4, ingår även en tvårättersmiddag. Middagen serveras innan matchen i Percys restaurang och innehåller en välkomponerad meny med säsongens smaker. Efter maten får du som gäst ta dig upp i loge eller i Lounge4, där det finns möjlighet att njuta av mer dryck och snacks. 

Gäller hela våren

Erbjudandet, som sträcker sig över vårens alla resterande hemmamatcher i grundserien, går att boka redan nu. Måns hoppas att många tar chansen att uppleva hockey från arenans bästa platser:
”Erbjudandet är perfekt för företag som vill hitta på en rolig aktivitet för sina anställda eller för ett kompisgäng som bara vill uppleva något nytt. Vill man komma tidigare på dagen och nyttja utrymmet redan från lunch går det också jättebra, hos oss finns alla möjlighet att skapa en riktigt kul dag”, avslutar Måns Jeppsson.

Tillbaka till bloggen

Liknande artiklar

Malmö Redhawks drivande i det nya hockeyhögstadiet

I augusti öppnas dörrarna till Malmös nya hockeyhögstadium. Malmö Idrottsgrundskola, har med hjälp...

Arrangera ditt nästa möte hos Malmö Redhawks

Vill du kombinera ditt nästa möte med en fartfylld hockeyupplevelse? Då har vi på Malmö Redhawks...

Carl Söderbergs önskan – bygg fler ishallar i Malmö

Bristen på ishallar gör det svårt för barn och unga att spela hockey i Malmö. Trots att intresset...